Ja disponible Eduard Gener en directe al Comarcal de Solsona.

El 22 d’octubre a les 9 de la nit presentavem per primera vegada al món Swing de comarques davant 200 ànimes al Teatre Comarcal de Solsona.

Passades les 9 i davant d’una audiència fidel i respectable, amb una petita il·luminació feta amb forja i amb les làmpares antigues de casa l’avi, arrencava el tren de càrrega d’Eduard Gener amb Swing de comarques. Llegendàriament acompanyat pel baterista habitual des de la fundació del tot, Andreu Moreno, amb la gentil Montserrat Isanta als cors i estrenant-se com a baixista l’igualadí Toni Vilaprinyó.

El Respectacle va aplaudir amb entusiasme així com nosaltres vam fer un concert rellevant, tot i ser una estrena, i tot i els nervis i el fet d’anar amb les cançons poc rodades. Però en síntesi el directe que veureu és el reflex d’un moment i d’una època iniciada amb Enyoro el teu amor tan dolç i que desemboca ara amb aquest disc orgànic i més jazzer que és Swing de comarques. Produccions sòbries, molt tocades i realistes, sense guitarres i molt més específiques en gènere negre que les primers produccions (Les Avingudes, Diumenge o Vitamina D) de tall més poper.

Música, anècdotes i monòlegs és en escència el que veureu i l’únic que tenim. Aquest directe és gràcies una realitat gràcies als següents treballadors de la cultura:

Andreu Moreno, bateria

Toni Vilaprinyó, baix

Montserrat Isanta, cors

Eduard Gener, piano i veu, mescla i màster

Sara Reig, llums

Josep Colell, so

Albert Bajona, so

Sergi Estrany, càmera

Arnau Abella, càmera i realització

Erika Escudero, disseny

Amb el suport de l’Ajuntament de Solsona.

Si voleu retribuir quelcom per disposar gratuïtament d’aquest contingut, perquè us ha agradat i perquè aquest projecte segueixi podent-se gestionar, ho podeu fer adquirint qualsevol dels discos/productes de la botiga d’Eduard Gener.

En especial us brindem una oferta de nadal única i és el CD Vitamina D a preu de cost pràcticament. El darrer disc editat per mitjà d’una discogràfica, del qual en sobren encara varis exemplars que, el músic que us escriu, necessita alliberar-se’n totalment per completar, sense deutes, la noble gesta de la Llibertat Artística. És l’única obra que no ha quedat exhaurida encara, doncs no es tornaran a editar nous discos mai més i ja només queden exemplars de Vitamina D. Donin suport!

Vitamina D (CD)