VITAMINA D (LINK DE VENDA)

Vitamina D és el meu tercer disc i ja el podeu comprar a la botiga: www.jezz.cat/botiga

Si ho feu aquest dies, el disc s’encartarà per correu postal (cost d’enviament, 2 euros. Gratuït a Solsona) i us arribarà a casa la setmana mateix de publicació worldwide, el 15 de març. En la compra del disc no hi ha intermediaris, com en el cas de comprar-lo a Itunes, Amazon, o els serveis d’streaming.

Títol pop, contingut soul.

Vitamina D és un treball amb un títol pop, però un contingut de pur soul d’autor. No hi ha un relat concret darrera les lletres (tot i que aviat publicarem a les xarxes una AUDIOGUIA del disc), més enllà que són 10 cançons amb força llum i ritme. Aquest disc suposa un pas més cap a una sonoritat concreta, enregistrat als estudis Jezz i sense guitarres en el país de les guitarres. Veure’m on porta l’exili aquest cop.

Vitamina D té un contingut altament soul, en aquesta ocasió més decantat cap al precipici del rhythm and blues: temptativa de suïcidi seguint una tradició semblant a la de Guillem d’Efak o Guillamino (en els seus específics “ratos” souleros, cal dir-ho) i poquíssims noms més que hagin estat especialistes i portadors d’un estil com aquest a Catalunya i en català. Però aquí estem, per avorriment. Vitamina D compta amb els cors de l’estimada i talentosa Alba Marbà i les bateries del sempre Andreu Moreno.

Aquesta és la versió oficial de la història del disc. Si el voleu conèixer i escoltar, només heu d’accionar la pre-venda del disc i el rebreu la mateixa setmana de publicació. El meu agraïment més sincer a tal gest revoluiconari avui dia.

ENLLAÇ PRE-VENDA: https://jezz.cat/botiga/vitamina-d-pre-venda-cd-eduard-gener/

Gràcies,

Edu.

PD: el dia 5 d’Abril el presentem a Casa Gràcia, Barcelona. Les entrades les podeu comprar a www.eduardgener.com.