Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Jezz Rec és un home studio avançat de gravació, producció i mescla situat a Solsona, propietat d’Eduard Gener i especialitzat en una sonoritat propera al jazz, soul i rhythm and poetry.

L’estudi compta amb dues sales: la sala de control Fargo, més morta a nivell sonor i més petita (25m2) i una sala gran La Tate (35m2) més viva per a l’enregistrament de bateries, secció de vents, cors, piano i instruments que necessiten més espai. Aquesta darrera es tracta d’una sala més adaptable i modificable a la sonoritat que es busqui.

L’estudi compta amb un mínim d’enginyeria i microfonia de qualitat, instruments i espais per enregistrar qualsevol producció moderna amb el mètode menys és més. No obstant, i gràcies a això, les tarifes de gravació, com les de mescla i producció, són molt assequibles per dos motius: l’un perquè Jezz Rec no és un estudi professional amb totes les de la Llei, sinó un home studio. No compta amb tot tipus de hardware, software i microfonia, sinó només la necessària per enregistrat un tipus de música a la vieja pero moderna usanza. No obstant, s’aconsegueixen resultats absolutament professionals. L’altre motiu és per la filosofia del lloc. Unes tarifes baixes permeten dedicar més esforços a tocar i interpretar les cançons com aquestes ho demanen, sense presses ni dessagnar-se econòmicament. Jezz Rec no és un estudi comercial. Per això, intentem enregistrar-hi projectes propers al so i la línia editorial que vol mantenir l’estudi, allò que sabem fer bé: com un somni romàntic robat als antics segells Tamla-Motown o Stax.

Ens il·lusiona treballar en una sonoritat propera al soul, jazz, rhythm and blues, rock’n’roll o hip hop. En direm, doncs, Jezz.

TARIFES 2018
Sessió de gravació a mitja jornada (5 hores) =50€.
Sessió de gravació a jornada completa (8 hores) = 80€.
EQUIPAMENT
Universal Audio Apollo 8 Duo
Neumann U87 Stereo Pai
Electrovoice RE20
Shure SM57
Maschine MkII
Tube-Tech Classic Channel: 2 EQs, 1 Compressor. (Plugin)
Amplificador de Baix Ampeg SVT – 3 Pro
Set Bateria Mapex
Fender Bass Precision
Clavia Nord Electro 4
Piano acústic de paret Kawai