Discografia

Enyoro el teu amor tant dolç

2021. El disc més rodó i complet d’Eduard Gener. Una producció de Jezz, una peça artesa amb un so gravat a l’antiga, amb espais i dinàmica a l’estil dels discos dels cinquanta però amb microfonia moderna. La sobrietat hi segueix sent però aquest cop és més amable. Les guitarres no apareixen, les cançons són inspirades i els arranjaments pianístics classics i amb punts de jazz i nova orleans mostren una evolució de Gener al piano. Cançons romàntiques com Tresor meu, En aquest lloc o Ve sol el dissabte han vingut per quedar-se, música i lletra cantades de manera dolça i profunda.

CD Digital

Vitamina D

2019. Disc amb clarsobscurs, sobri a nivell de so i enregistrat amb ben pocs mitjans. El resultat són cançons interessants i profundes, i senzills amb molt de groove com Marca Hispànica. Desapareixen les guitarres i la senzillesa s’imposa per intentar destacar la música i la lletra de les cançons. El primer de molts discs que s’enregistraran a Jezz.

CD Digital

Diumenge

2017. L’àlbum amb millors arranjaments i cançons del soulman solsoní. Diumenge compta amb el senzill més radiat Res és just en l’amor i el llit, cançons ballables com Salva’m o Les meves rimes, i el blues profund d’Americana melodia. Un disc injustament eclipsat per l’anterior, però que amb el pas del temps es reivindica com la producció més barroca i interessant. Els arranjaments són a càrrec del mestre Genís Bou (The Gramophone Allstars) i hi participen alguns dels millors músics de Catalunya. El pop es dilueix en unes cançons més negres, més fidels al soul, el jazz o el rhythm and blues.

CD Digital

Les avingudes

2015. L’àlbum de debut d’Eduard Gener està ple de joies com Recordes, Dancing o Les Avingudes. Un disc inspirat i cuinat parsimoniosament durant els 4 anys de silenci des de L’Ofici del Rellotger (2011) dels Despertadors Atòmics. Gràcies a aquest àlbum Gener va fer una seixantena de concerts l’any, va aparèixer al Disc de La Marató, al disc de La Pols i l’Era, etc. És el seu disc més pop i el més venut.

CD Digital