Dimarts… Eduard Gener Trio!

Aquesta setmana publicarem l’1/2 vídeos enregistrats en directe al Sunset Jazz Club amb els meus amics músics, Andreu Moreno (drums) i Vic Moliner (bass). Serà dimarts.

Es tracta d’una adaptació d’A soles amb tu, un dels senzills del disc Diumenge publicat l’any passat, amb la complicitat i mà d’en Moreno i Moliner. El següent tema serà Salva’m, una pregària a la verge Maria perquè baixi i arregli tot aquest fregall. Durant la jornada de gravació i concert, els del Sunset Jazz Club ens va acollir tant bé com sempre. Des d’aquí el meu agraïment. El lloc és especial, barroc i sobrecarregat de grans nits amb una programació constant d’excel·lent música jazz, música negra i d’altres tipus.

Vam enregistrar A soles amb tu i Salva’m en dues hores, sonoritzant i il·luminant, sense públic, a mitja tarda i després d’un assaig a Banyoles. Bencabat va venir el generós i Respectable i vam encetar el recital. I com sempre l’ambient, magnífic. L’agraïment a la gent que ens ha vist durant aquest 2017.

El format Trio és cru, no és com amb la Orchestra, 8 músics dalt l’escenari, Hollywood i tot plegat. Durillo des del punt de vista interpretatiu, estem molt més exposats a l’error. Hi ha pocs focs artificials però molta veritat, i és on també es decideix si la cançó és bona o no. Té una lleugeresa que m’encanta i tan debò permeti girar més aquest 2018, que és any de transicions i esperes.

El disc Diumenge pren una nova direcció. Una relectura de les cançons. I em temo que aquest format m’acompanyarà forces anys. Actualment estic tancat a l’estudi preparant nou material, sense procurar nous concerts, en pla ermità, però espero que a partir de primavera – estiu tornem a girar. Hi ha gana! Right now tinc un bon arxiu de cançons a les que cal dedicar-los-hi la vida. Pel camí, m’he fet fer un estudi mausoleu, Can Jezz Records. Si ens seguim veient per aquí, ja us ho contaré més detalladament. .

Recordeu subscriure-us al bloc.

Una abraçada, Edu.