BIO

Eduard_Gener-solo4

Eduard Gener és un pianista i cantant nascut a Solsona.

Sorprén amb un àlbum de debut, Les Avingudes (RGB Suports, 2015), una mescla de soul, rhythm and blues, hip hop i cançó d’autor.

La proposta de Gener, però, no es basa en versions de clàssics del gènere ni temes propis escrits en anglès, sinó que la majoria són composicions que interpreta en català amb una naturalitat i musicalitat sorprenents.

Enguany ha publicat el seu segon disc batejat com Diumenge (RGB Suports, 2017). El llarga durada és un compendi dels discos que hi havia a la platina del tocadiscs de casa seva tots els diumenges. Una mescla de rhythm and blues, swing i cançó d’autor amb lletres inspirades. Més proper al jazz que al pop, Diumenge és un disc de tall clàssic.

Eduard Gener ha presentat ja el nou disc en festivals com El Black Music Festival de Girona, també al Jamboree Jazz Club de Barcelona i inicia una gira de concerts que es preveu emocionant, amb molt de ritme i rimes, swing, però també continuen els recitals a piano i veu amb els que va fer una seixantena de concerts l’any 2016. Consulteu l’agenda.